Slider

zahraniční výlet

V minulém příspěvku jsem se zmínila, že se s Dášou chystáme na výlet. Tak jsme zpátky a musím říct, že jsme si ho opravdu užily. Až tak, že jsme pro vás tu předvánoční atmosféru úplně zapomněly nafotit. Byly jsem totiž v outletového centru Parndorf nedaleko Vídně. Už jsme tam s Dášou jednou byly a první dojmy nebyly zrovna nejlepší. Měly jsme bohužel větší očekávání. Ale potom jsme to doma rozebraly a zjistily jsme, že to vlastně vůbec špatné nebylo. Je tam totiž velké množství obchodů, ale jen v několika se dá něco opravdu skvělého pořídit a s tím tam musíte jet. Takže na tento výlet jsme jely s jasných „wishlistem“, co si chceme pořídit a téměř vše dopadlo:-) Nejenže jsem tam rodině pořídila vánoční dárky, které zatím nemůžu prozradit:-), ale spoustu jsem toho přivezla i pro sebe. Nové kousky vám samozřejmě budeme postupně fotit. Jeden z největších úlovků vám příště ukáže Dáša a jak jinak máme ho zase obě:-))). Já mám v tomto příspěvku novou šedou čepici zn. Sportalm, ze které jsem opravdu nadšená. Skvěle se mi totiž hodí k bílé zimní bundě, kterou jsem vám fotila minulou zimu zde.
Výlet se zkrátka povedl, vánoční atmosféra v Parndorfu byla úžasná a třešinkou na dortu byla zastávka při zpáteční cestě na vánočních trzích v Hofu. A protože jsem se oblékla pohodlně na nákupy a se zimou na vánočních trzích v Hofu jsem moc nepočítala, nová čepice mi přišla vhod a také jejich báječný punč a horké kaštany…
Jaké máte zkušenosti s outlety vy? A čím jste si v poslední době udělali radost?

čepice-Sportalm, bunda-Motivi, rifle-Lindex, šála-old, kabelka-Baťa, boty-Zara

Follow:
Sdílet:

2 Komentáře

  1. Anonymní
    8.12.2015 / 22:53

    Věru, moc hezká bunda, kde se dá tahle značka sehnat? Ještě jsem o ní neslyšela. Děkuju

  2. 9.12.2015 / 22:40

    Bohužel jen v Liberci, Brně, Ostravě a snad v Praze na Chodově, ale to nemám ověřeno. Já jsem tuhle získala od kamarádky, která ji kupovala v Liberci a jsem za ní moc ráda. Je taková univerzální, pohodlná, teplounká:-)

Instagram