Slider

podprsenkové a tak trochu osobní téma

….každá z nás máme ve svých diářích, šedulých nebo kalendářích takové ty málo oblíbené připomínky, jako jsou preventivní prohlídky.
Já na tu svoji zapomněla, ale kupodivu se mi podařilo zajednat si rychle termín a tak jsem minulý týden stepovala před mamologií. Po přetrpění „mačkacích“ rentgenů jsem čekala na zprávu a už jsem byla myšlenkami úplně docela jinde. Z toho jinde, mě do reality vrátila věta „no ještě si musíte počkat na paní doktorku, chtěla by s Vámi mluvit a vidět Vás a ještě udělat ultrazvuk“.
Těch dvacet minut v čekárně bylo jako dvacet hodin. Hlavou se mi honily nejrůznější scénáře…:-(
Paní doktorka byla strašně soustředěná a pečlivá a během ultrazvuku ani nepromluvila a tak to bylo pro mě dalších patnáct minut hrůzy.
No, když to zkrátím, tentokrát jsme měla štěstí, dopadlo to dobře, i když ono klasické na závěr – „ale nezapomeňte se sledovat“ na náladě moc nepřidá.
Říkala jsem si – snažím se jíst zdravě, nekupuju deodoranty s hliníkem, nekouřím, cvičím, tak co bych ještě mohla udělat pro svůj větší klid?
Vzpomněla jsem si, že jsem někde četla, že ani podprsenky s kosticemi nejsou to pravé. Nakonec je to docela logické, když Vás do toho samého místa pořád něco tlačí.
A tak  jsem začala pátrat po podprsenkách bez kostic. Věděla jsem, že kromě klasických s kosticemi, sportovních podprsenek, bavlněných topů a samozřejmě mateřských podprsenek, existují i další typy.
Ale protože kostice, pushupky, balkonovky, vycpávky a další vychytávky hýbou světem, hlavně tou pánskou částí :-)), tak jsem ani o ničem jiném nepřemýšlela.
No a teď jsem objevila „svět bez kostic“.
Našla jsem spousty typů, tvarů, barev, s různými ramínky, krajkové, hladké, bavlněné, různé velikosti a obvody.
Tak jsem si na zkoušku jednu takovou měkoučkou objednala, doufám, že mi padne, prádlo po internetu totiž skoro neobjednávám:-)
A nakonec se musím přiznat, že celý ten stresující den jsem zakončila obrovskou porcí čokoládového dortu…..
Mějte se krásně a mrkněte se, jestli na Vás nebliká nějaká ta připomínka…..

Dáša

inspiraci můžete najít například ZDE a nebo ZDE

Follow:
Sdílet:

Instagram