Slider

Jarní inspirace

Jarní inspirace

Mám pro Vás připravené dva jarní outfity. Ale mám takový dojem, že si je moc neužijeme. Jaro vlastně skoro přestalo existovat. Ze zimy skáčeme přímo do léta. Zítra má být neskutečných 24 stupňů. To se na sluníčku asi upečeme.
A tak máme vlastně jen zimu a léto. Omlouvám se, že jsem nenafotila letní šaty nebo plavky :-)) Vinu za to nese chřipka, kterou jsem chytla. Tři týdny s antibiotiky, kašlem a teplotou se na mě podepsaly neskutečně. Pořád ještě nejsem ve své kůži, vlasy mám zplihlé, furt ještě kašlu a hlavně čaje s medem mi přidaly zase pár kilo navíc. Tak plavky teda určitě nebudou.
Ten první, dnešní outfit, jsem měla nachystaný už v únoru. A to když jsem si objednávala z Lindexu tuhle nádhernou vychytávku. Určitě víte, že mezi zákadní kousky šatníku patří kromě jiného i trenčkot. A abychom si ho mohli víc užít, někdo vymyslel tyhle šaty. Je to vlastně trenčkot bez rukávů. Šaty můžete nosit jen tak, nebo jako já, zimouřivec, s tričkem a legínami vespod. Láska na první pohled to ale nebyla. Šaty přišly zrovna v období mojí chřipky. A protože i přes teplotu mě přemohla zvědavost, shodila jsem pyžamo a tlusté ponožky a hurá zkoušet šaty. Zklamání bylo obrovské. Popelavý obličej, urousané vlasy, zapadlé oči a k tomu světle hnědá barva na šatech. Byl to hodně žalostný pohled. Jako stará turistka po stech kilometrech v poušti. Zaprášená, vyschlá, šedá, nezajímavá. Už sem je měla zabalené, že půjdou zpátky. Ale nakonec jsem dala na radu manžela: „Zkus je, až budeš zdravá a pak se rozhodni“. Tak sem se rozhodla. Jsou moje.
A vy můžete posoudit, jestli to bylo dobré rozhodnutí nebo ne. Jestli se necháte inspirovat nebo jestli si řeknete, že tohle pro Vás rozhohodně není. Je to jen na Vás. Já v nich zítra určitě vyrážím.
Mějte krásný týden a můžete se těšit na další jarní inspiraci.
Dáša

tričko a legíny Intimissimi, šaty Lindex, boty old, kabelka LV, hodinky Michael Kors

Follow:
Sdílet:

Instagram