Slider

jak se fotí detail

Sněžné zpravodajství a jak se fotí detail
Sněží a sněží a sněží – teda na horách.
V minulém týdnu jsem byla na skok v Krkonoších. Všude bylo bílo, úplně pohádkově. A i když jsem původně neměla v plánu, že budu něco fotit, nic speciálního jsem si opravdu nezabalila, tak mi to nedalo a před večeří v místní pizzerii jsem poprosila kamaráda o pár fotek.
Jak už jsem uvedla, sněžilo a to fakt hodně. Já jsem se strategicky alespoň trochu schovala pod střechu, ale kamarád měl smůlu. Takže to byly spíše minutky mezi hustými sněhovými vločkami, které ho zasypávaly. Když už toho měl fakt dost, no asi po šesti fotkách :-), tak jsem ho poprosila: „tak ještě blejskni nějakej detail“ (myslela jsem samozřejmě čelenku s kytkama, krajkové legíny – poslední úlovek ve slevách v Calzedonii a tak…). Po několika dalších snímcích kamarád říká, „no, na některých fotkách asi nebudeš mít celou hlavu i s čelenkou a možná půl oka“…. a to jsem fakt dostala záchvat smíchu, jak vidíte na druhé fotce. No prostě jsem zapomněla, že není detail jako detail :-))))
Protože jsme se vzájemně „odbourali“ smíchy, tak fotky nejsou opravdu nic moc. Krajkové legíny Vám DETAILNĚ nafotím příště 🙂

      legíny Calzedonia, košile vintage, mohérový svetr Zadig a Voltaire, boty CCC, čelenka vlastní,
      hodinky Juicy Couture, prstýnky mix Tchibo

Follow:
Sdílet:

Instagram