Slider

Změna je život

Změna je život

Život je jedna velká změna. Každý den se kolem nás pořád něco děje a mění. Změna může být k lepší ale samozřejmě i k horšímu. Můžeme jí být překvapeni, nebo s ní smíření, někdo ji očekává, jiný nechce o změně ani slyšet. Je jedno jaká změna přijde, spíš je důležitější jak nás zasáhne a jak se s ní vyrovnáme. Změny vlastně děláme proto, že očekáváme, co nám přinesou. Někdy se ale těžko předpovídá výsledek.
 V poslední době jsem i já udělala dost změn. Jestli jsou malé nebo velké, to záleží asi na úhlu pohledu. Já se se změnami dost špatně vyrovnávám. Patřím k těm, kteří se každé změny tak nějak děsí, co když bude hůř, ….
Třeba nedávno, jsem si nechala ustřihnout vlasy. Sice jenom 10 centimetrů, ale pořád nějak doufám, že když se podívám do zrcadla, že budou delší. No nejsou. Taková malá změna, ale pro mě dost zásadní. A tady je ten úhel pohledu. Toho, že mám ustřihnuté vlasy, si kromě mého kadeřníka, nikdo nevšiml. Asi to nebyla změna tak velká, jak se mi každý ráno před zrcadlem zdá. Ostatní ji totiž vůbec nevidí.
Další, trošku větší změna, je takový znovuzačátek J. Ráno zase vstávám v půl šesté a běžím do posilovny. Po dlouhém letním lenošení, to teda pro mě změna je a sakra velká. Když zazvoní budík, tak se proklínám, ale vidina, že zase obléknu svoje oblíbené džíny, mě drží vzhůru aspoň natolik, abych si činkama nevyrazila zuby. Tuhle změnu kromě mě zaznamenal také můj manžel, kterému moje ranní lítání po bytě a hledání tenisek leze dost na nervy. Ale jinak tu změnu nevidí nikdo, zatím….
Další změna je, že jsem se rozhodla mít vlastní blog. Tuhle změnu, doufám, zaznamenalo víc lidí J.

Už dlouho jsem nad takovou změnou přemýšlela. Bylo potřeba něco udělat s naším starým blogem, něco změnit.
Docela dlouho mi trvalo, než jsem se odhodlala, že něco takového podniknu. Netroufala jsem si totiž na technické záležitosti, s kterými mi nakonec pomáhal jeden přetrpělivý ajťák J. Myslím, že někdy měl mých připomínek a požadavků až nad hlavu, ale nakonec jsme to zvládli.
Mě teď čeká ještě „kurz“ správné úpravy fotografií, založit si účty na Twitru, Pinterestu… Ale hlavně, psát pro Vás nové články, vlastně posty, abych na Vás mluvila správně „blogersky“.
Tak tahle poslední změna byla největší. Fakt nevím co mi přinese. Ale kdybych ji neudělala, nevěděla bych, jestli to bude lepší nebo horší. A já vždycky lituju spíš toho, co jsem neudělala. Tak jsem to teda udělala.
Doufám, že si najdete chvilku mrknout se ke mně na blog co je nového J))

 

Mějte se krásně a budu se na Vás těšit.

Dáša

Follow:
Sdílet:

Komentáře

  1. Svozilová
    21.9.2017 / 21:08

    Milá Dášo, kdo nic nedělá určitě také nic nezkazí. Moje zkušenost napovídá, že vždycky jsem litovala toho, co jsem neudělala. A pokud chceme ve svém životě i okolí něco změnit, musíme začít u sebe ! Hodně štěstí ?

Instagram