Slider

Sobotní focení

Sobotní focení

Na dnešek jsem měla zcela jasný plán. Nafotit fotky na blog, koupit dárek, který jsem si vyhlédla. Jít na houby, uvařit

prejt, protože jsem měla na něj chuť, vyprat skoro půl šatny, utřít čtrnáctidenní prach, ostříhat růže….No bylo toho ještě víc, taková normální ambiciózní sobota 🙂 Je Vám jasné, že se to nedalo stihnout.
No možná by se dalo, kdyby mě dopoledne nešlo focení jako psovi pastva….
Měla jsem jasnou představu, že Vám po dlouhé době ukážu svoje kotníčkové Heglovky, které jsou nyní, díky jejich metalické barvě, právě hodně in. Vzpomněla jsem si na dááávné časy, kdy jsme s kámoškama posedávaly na lavičkách v parku. Ale neseděly jsme na lavičce, jako normální lidi, ale na opěradle, jako na bidýlku a drbaly jsme (možná občas kouřily) a měly jsme krásný přehled z té výšky.
A tak jsme dneska hledali lavičku. Našli jsme jich celkem dost, ale většina těch, na které svítilo sluníčko, byla obsazena našimi spoluobčany bez domova. U ostatních se povalovaly různé odpadky, nebo byly ve stínu, nebo uprostřed parku, kam se na podpatcích nedalo fakt dojít… A tak jsem capkala, teda spíše pajdala, od jedné lavičky ke druhé, až jsme jednu nakonec vybrali. Byla prázná, čistá a na sluníčku. Jenže ouha, bylo sice skoro poledne, ale tím, že je zima na krku, je slunce nízko a svítí vlastně pořád z nějaké strany. No a na tu lavičku svítilo jako naschvál ze zadu. Tak jsem zkusila balancovat na opěradle z druhé strany lavičky, ale výsledek byl, slušně řečeno, trapný. Můžete posoudit. Asi jako když lezu přes plot a tak nějak jsem na něm uvízla…
No parkrát jsme něco cvakli a verdikt zněl, jedeme hledat dál. Na malém náměstí, na kterém jsme nakonec zakotvili, jsme doufali, že se konečne zadaří. Jsou tady nové, moderní lavičky z kovu, který se mi zdál jako dobrý kontrast k botám. Jen jsem si sedla, asi přijel zájezd turistů – prostě přes lidi mě nebylo vidět. Pár fotek jsme sice udělali, ale žádné nadšení. Dneska prostě nebyl den na focení 🙁
Tak jsme vyrazili houby. Ale asi jsme dneska neměli ani den na ty houby. Přivezli jsme trošku podoubáků. Nic jiného totiž nesbíráme, jen ty hnědé hlavičky 🙂 a těch moc nebylo.
Prejt je právě v troubě, tak uvidím, jestli se povede aspoň ten.
Jo, abych nezapomněla, zkuste hádat, pro koho jsem dneska kupovala dárek. Svátek bude mít příští neděli :-)))) Doufám, že snad nebyl blbý den i dárky.

Mějte se krásně. Dáša

Follow:
Sdílet:

Instagram