Slider

Točím se v kruhu

Točím se v kruhu

 

Točím se v kruhu. Tak to je přesný a výstižný popis.
Nastaly podzimní plískanice, i když dnešek je asi výjimkou a já opět nachytala nějaké hnusné bacily. Kašlu a smrkám jako o závod, tedy spíše jako o život…Na tom není nic divného, kašle a smrká kolem snad skoro každý. Jenže já si připadám jako mucholapka s nápisem Vítáme Vás. Chytnu snad úplně všechno. Čím víc se snažím, tím mi to připadá zbytečnější….
Na podzim nejezdím mhd, abych se neúčastnila té pestré ranní sbírky bacilů v autobuse… Tak jezdím autem a tím pádem přidávám svoji trošku do mlýna k všudypřítomnému podzimnímu smogu. A ten zase hezky zpátky inhaluju, když se snažím ujít svých deset tisíc kroků denně – a mám tady kruh.
Když kašlu tak, že by se za mě nemuseli stydět v tuberkulózní lečebně, pak do sebe liju litry čaje s medem, cpu se sacharidama, abych aspoň trochu ožila a byla schopná přesunu mezi postelí a koupelnou. Tím pádem samozřejmě ztloustnu. Pak přestanu kašlat, jsem tlustá a zase vylezu ven na svých deset tisíc kroků inhalovat smog nebo ještě lépe do posilovny, kde se někteří účastníci snaží ze svých nemocí „vypotit a vycvičit“. A mám tady další kruh, protože ty bacily zase chytnu.
A čím víc přiberu, tím mám větší deprese, které léčím čokoládou a tím ještě víc přiberu – a zase kruh.
Prostě podzim mě tady opravdu nebaví. Čím víc se v kruzích točím, tím víc přemýšlím o tom, že jsem se asi špatně geograficky narodila. Já přece potřebuju sluníčko a moře!
Sluníčko dneska sice trochu svítí, ale k moři – opravdu daleko… Asi se těžko narychlo přestěhuju do teplých krajin jako vlaštovky, ale snad vyšetřím trochu času na nějakou malou, slunečnou dovolenou 🙂
A abych Vás úplně neotrávila svýma depresivníma podzimníma úvahama, mám pro Vás pár fotek, které vznikly začátkem října.
Košili už znáte, je z Promodu, legíny jsou old. ALE kabelka, je poslední úlovek z Londýna, který jsem Vám ještě neukázala. Je to cross body Lonchamp. Poslední dobou ji hodně nosím, je totiž praktická, vejde se do ní i chleba :-), ale hlavně je strašně lehounká, takže ji ani nevnímáte.
A hodinky MK….ty jsou od mé drahé polovičky k narozeninám. Takové velké, milé překvápko.
Těším se na Vás příště a doufám, že už Vám nebudu psát z postele obklopená spoustou papírových kapesníčků, kapkama do nosu, čajem, paralenem a s příšernejma vlasama a s odřeným nosem.

Mějte se krásně a pokud možno bez bacilů :-)) Dáša

 

Follow:
Sdílet:

Instagram