Slider

Moje (ne)oblíbená černá

Moje (ne)oblíbená černá

Černou barvu mám moc ráda. Patří k mým nejoblíbenějším.
Jednak krásně zeštíhluje, pak je to taková záchrana, když nevíte co na sebe, hodí se do práce i na společenské události.
Malé černé, vysoké podpatky, super kabelka, zlaté kruhové náušnice, černá káva, slunce. Tak si představuju Itálii. Černozlatou a sexy.
Jenže můj vztah se k černé od ledna zásadně změnil.
Už mi vůbec neevokuje sexy Itálii. Černá se za mnou od začátku roku táhne jako upír. Černé je nejen moje oblečení, ale i myšlenky a nálada.
Tak není divu, že už mám černé dost, aspoň prozatím.
Chtěla sem na chvíli vklouznout do nějaké výrazné barvy. Už od podzimu mám nachystanou kontrastní kombinaci lehkých šatů a nadýchané žluté zimní bundy. Bundu jsme si kupovaly na podzim s Věrkou. Ano, zase ji máme stejnou 🙂
Jenže zatímco Verčina bunda si užívala zimu na horách, ta moje byla zavřená ve skříni. Osud mi letos namíchal blbý karty. Táta by mi určitě řekl. „Holka, ale to je přeci život“.
Jo, já to vím tati, teď už to vím.
No a tak, protože zima stále řádí, sem si aspoň jeden den udělala trochu radost pro oči i pro duši a tuhle připravenou kombinaci sem si oblékla.
Bunda je S´Oliver, šaty CA, džíny Promod.
Druhého ledna bych dala ruku do ohně za to, že už nikdy nenapíšu ani řádek…
Tak vidíte, táta měl pravdu. Tohle je život i se svými smutnými, stinnými stránkami.
Jaro už zimu nemilosrdě vytlačuje, na záhonech jsou vidět narcisky, fialky a krokusy. Sluníčko mě nabíjí novou energií a snad trochu vyzmizíkuje ty moje těžké, zimní chmury.
S Věrkou chystáme na jaro hodně cestování, tak se máte na co těšit:-)
Mějte se zatím krásně.
Dáša

Follow:
Sdílet:

Instagram